Einfluss Schlesiens auf Gerhart Hautmanns Werke und Leben - Heidenreichová, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje prostředí Slezka, kulturu a vliv tohoto území na život a dílo Gerharta Haupmanna. Zabývá se především obdobím povstání slezských tkalců a slezským dialektem.
Vliv prostředí Slezka na dílo a život Gerharta Hauptmanna
Keywords: německá literatura; Hauptmann, Gerhart; život; dílo; Slezsko; vlivy