Zefektivnění logistického řetězce - Lezna, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se v teoretické části zabývá definováním logistického řetězce, včetně aktivních a pasivních prvků v nich. Další teoretická část je věnována definováním skladu a popisem doprav využívajících se v logistice v České republice. V praktické části této práce je popsán logistický řetězec, v kterém jsou navrženy změny, jež by tento logistický řetězec pro odběratele zefektivnily.
Streamlining the supply chain generally
Keywords: logistické řetězce; odběratelé; dodavatelé; sklady; doprava; role buničiny; přeprava; logistics chain; customers; suppliers; warehouse; transport; role of pulp; transport