Audit přepravních potřeb cestujících vzhledem k formě obslužnosti zastávek MHD v Pardubicích - Píša, Pavel (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce pojednává o problematice obslužnosti zastávek městské hromadné dopravy ve městě Pardubice. Jejím cílem je zjistit, zdali koordinace linek na jejich společných úsecích sestavené v diplomové práci Ing. Viliama Lábského a následně aplikované do reálného provozu městské hromadné dopravy v Pardubicích byly přínosem pro cestující využívající tento systém dopravy. Práce se také zabývá metodikami průzkumu reálné efektivity těchto koordinací a jejich následným vyhodnocením.
Audit of passengers´ transport needs according to form of service at stop points of urban public transport in Pardubice
Keywords: cestující; jízdní řád; koordinace; MHD; Pardubice; společné úseky obsluhované více linkami; passengers; timetable; coordination; urban public transport; Pardubice; common segment served by more lines