Optimalizace vozového parku nákladních silničních motorových vozidel u SDC Plzeň - Kovář, Václav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá optimalizací vozového parku nákladních silničních motorových vozidel u SDC Plzeň, konkrétně automobily kategorie N2, N3 a speciálními.
The optimalization of the highvay commercial motor vehicle fleet at SDC Plzeň
Keywords: silniční doprava; nákladní vozidla; Optimalizace; vozový park