Oxidativní dehydrogenace a amoxidace C2 a C3 uhlovodíků na Co-zeolitech - Novoveská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá aktivitou a katalytickými vlastnostmi zeolitů typu MOR. FER, MFI, BEA s iontově vyměněným kobaltem v amoxidaci a oxidativní dehydrogenaci lehkých uhlovodíků.
Oxidative dehydrogenation and ammoxidation of C2 a C3 hydrocarbons over Co-zeolites
Keywords: zeolity; amoxidace; Oxidativní dehydrogenace; propan; ethan