Politika proti korupci v ČR - Lemperová, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce mapuje zavádění protikorupčních mechanismů a jejich vliv na korupční klima ČR.
Policy against corruption in the CR
Keywords: Korupce; protikorupční aktivity; úplatkářství; Česká Republika