Přestupní uzly a jejich vybavení pro osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace - Gloser, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce se zabývá analýzou bezbariérovosti přestupních uzlů v Olomouci a Zábřehu na Moravě, analýzou přestupních časů a návrhy úprav v daných uzlech.
Transport nodes and their equipment for people with limited mobility or orientation
Keywords: bezbariérová trasa; Olomouc; Zábřeh na Moravě; bezbariérové úpravy; přestupní časy; barrier-free route; Olomouc; Zábřeh na Moravě; barrier-free adjustments; transfer time intervals