Informační bezpečnostní systémy - Razimová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na oblast informačních bezpečnostních systémů. Nejprve je provedena rešerše informačních bezpečnostních systémů a analýza trhu práce. Práce přehledně zobrazuje seznam středních a vysokých škol, na kterých lze příslušné obory studovat, a souhrn profesí, ve kterých lze získané vědomosti uplatnit. Dále je realizován průzkum požadavků zaměstnavatelů na uchazeče, kteří by chtěli najít uplatnění v tomto oboru. Součástí je zhodnocení výuky informačních bezpečnostních systémů na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice a doplňkové studijní materiály, které byly v rámci práce vytvořeny.
Information security systems
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní systémy; informační bezpečnostní systémy; security; security systems; information security systems