Redakční systém pro základní školu - Sedláček, Radek (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce je zaměřená na návrh a vytvoření redakčního systému pro základní školu. Popisuje a zhodnocuje používané technologie pro tvorbu webových aplikací například: PHP, MySQL a JavaScript. V práci je popsána problematika redakčních systémů, kdy byla provedena analýza problému a zvoleno vhodné řešení.
Content management system for elementary school
Keywords: Systém; PHP; MySQL; JavaScript; System