Klinický obraz u dětí s nemocí COVID-19 - Ludvík, Hynek (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce je prací teoretickou a zabývá se specifiky klinických projevů nové nemoci COVID-19 u dětských pacientů. V první části se zaměřuje na popis základních pojmů. Ve druhé, rešeršní části, obsahuje porovnání publikací z odborných databází, zaměřených na klinické projevy nemoci u dětí.
Clinical picture at children with disease COVID-19
Keywords: COVID-19; děti; klinický obraz; symptomy; COVID-19; children; clinical picture; symptoms