Zavedení nového odbavovacího systému cestujících a inovace tarifu MHD provozované DPmP a.s. - Franc, Luděk (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza stávajícího odbavovacího systému cestujících provozovaného DPmP a.s. a návrh inovačních řešení v odbavování cestujících včetně nové koncepce tarifu pro MHD.
New traveller dispatching system implementation and tariffs of urban public transportation innovation provided by DPmP a.s.
Keywords: Dopravní podnik města Pardubic; přeprava cestujících; poptávka; odbavovací systémy; jízdné