Nové trendy v bankovnictví - Ždímal, Radim (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá moderními trendy v bankovnictví, jde především o tzv. "přímé bankovnictví" a s ním související služby. Podán je také přehled o situaci v našich čtyřech největších bankách - ČS, ČSOB, KB a IPB.
New trends in banking
Keywords: přímé bankovnictví; Bankovnictví; elektronické obchody; Internet