Charakterizace komplexů s motivem redoxního centra tyrozinázy - Mikysek, Tomáš; Sýs, Milan; Obluková, Michaela; Sokolová, Romana (BEST Servis, 2019)
Tento příspěvek prezentuje srovnání kinetiky enzymu tyrozináza a nově syntetizovaných komplexů mědi. Byly rovněž porovnávány hodnoty Michaelisovy konstanty získané pomocí elektrochemických a spektrofotometrických měření
Characterization of Complexes Based on Tyrosinase Motif
Keywords: Amperometrie; spektrofotometrie; komplexy mědi; tyrozináza; Amperometry; spectrophotometry; dopamine; copper complexes; Tyrosinase.