Činnost Plodinové burzy Brno - Svědík, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou komoditních trhů, konkrétně vývojem a strukturou obchodů na komoditní burze. Cílem práce je podat srozumitelný přehled o možnostech uzavírání obchodů a jejich objemech na uvedené burze. Úvodní kapitoly popisují burzu a obchody na ní uzavírané v teoretické rovině a následující kapitoly se zabývají popisem Plodinové burzy Brno.
Activity of Corn exchange in Brno
Keywords: burzy; burzovní obchody; obchody s komoditami; komoditní burzy