Rezervační a prodejní systém - Kysela, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem projektu bylo vytvořit webovou aplikaci rezervačního systému ubytovacích zařízení pro společnost Kubík a. s. Tato práce se v úvodní části zabývá popisem programovacích jazyků, technologií a vývojových nástrojů, které se používají při tvorbě webových aplikací. Dále je provedena analýza doposud vytvořených rezervačních systémů a jejich kritická komparace. V poslední části jsou popsány jednotlivé kroky vývoje rezervačního systému.
Booking and selling system
Keywords: Rezervační systém; programovací technologie; vývojové prostředí; PHP; booking system; program technology; integrated development environment