Analýza možností čerpat finanční prostředky k financování rozvojových potřeb územních samospráv z fondů Evropské Unie v novém programovém období - Havlová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2015)
První část práce obsahuje charakteristiku politiky soudržnosti Evropské Unie, nového programového období a principy fungování poskytování podpory z evropských zdrojů. Druhá část je zaměřena na operační programy programového období 2014 - 2020 s důrazem na analýzu možností čerpání podpory územními samosprávnými celky.
Analysis of Opportunities for Drawing Financial Resources to Finance Developing Needs of Self Governments from the EU Funds in a New Programme Period
Keywords: cohesion policy; European structural and investment funds; operational programme; self government; politika soudržnosti; evropské strukturální a investiční fondy; operační program; územní samospráva