Analýza systému hodnocení zaměstnanců ve společnosti ČD Cargo, a.s. - Chmelařová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu systému hodnocení zaměstnanců ve společnosti ČD Cargo, a.s. Cílem práce je navrhnout zlepšení systému hodnocení. K tomuto účelu bylo nutné provést průzkum spokojenosti se současným systémem hodnocení. Využití výsledků průzkumu následně sloužilo k vytvoření návrhu zlepšení systému hodnocení.
Analysis of employees evaluation system in company ČD Cargo, a.s.
Keywords: ČD CARGO; hodnocení zaměstnanců; Marketingový výzkum; personální management; evaluation of employees; Marketing research; personnel management