Právní úprava péče o zaměstnance v obchodní korporaci Explosia a.s. - Bažantová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se věnuje právní úpravě péče o zaměstnance. Rozebírá jednotlivé formy péče o zaměstnance, které poskytuje zaměstnavatel svým zaměstnancům. Následně jsou tyto formy popisovány aplikací v praxi s následujícím zhodnocení. Uvedené informace vycházejí ze zákoníku práce. Pozornost je věnována i popisu základních prvků pracovněprávních vztahů, aby bylo jednotlivým charakteristikám v bakalářské práci lépe porozuměno.
Legal regulation of employee care in Explosia a.s.
Keywords: péče o zaměstnance; pracovní poměr; zaměstnanci; zaměstnavatelé; zákoník práce; závislá práce; care for welfare of employees; employment; employees; employers; Labour Code; dependent labour