Analýza a porovnání eGovernmentu ve vybraných zemích Evropské unie - Hubanova, Alisa (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá porovnáním eGovernmentu ve vybraných zemích Evropské unie. Navíc se zohledňuje strategie eGovernmentu, elektronické veřejné služby, přínosy a překážky zavedení eGovernmentu, možná řešení pro lepší zabezpečení eGovernmentu v jednotlivých zemích a také vymezení důležitých pojmů, které jsou spojeny s problematikou elektronického podání.
eGovernments' comparison and analysis of selected European Union countries
Keywords: eGovernment; elektronická veřejná správa; strategie eGovernmentu; služby eGovernmentu; eGovernment v Evropské unii; porovnání eGovernmentu; rozhodování; CDP; eGovernment; electronic public services; eGovernment strategy; eGovernment services; eGovernment in the European Union; comparison of eGovernment; decision - making; CDP