Finanční analýza akciové společnosti Ostacolor Pardubice - Šírová, Marcela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá finanční analýzou akciové společnosti Ostacolor se zaměřením na specifika obchodní společnosti.
Financial analysis
Keywords: Finanční analýza; poměrové ukazatele; Ostacolor a.s. Pardubice