Sociální politika a řešení romské problematiky v Liberci - Židová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na sociální politiku a Romy. V rámci řešení romské problematiky v Liberci jsou v této práci uvedeny i návrhy a doporučení na vyřešení nejzávažnějších romských problémů.
The social policy and solution of the gipsy problems in Liberec
Keywords: sociální politika; sociální aspekty; Romové; romské komunity; Liberec