Financování divadel v ČR - Mach, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce pojednává o financování divadel v České republice, především jsem se zajímal o financování Východočeského divadla Pardubice.
Funding of theatres in the Czech Republic
Keywords: theatre; Culture; funding; Public Administration; divadla; Kultura; financování; veřejná správa