Snižování počtu pracovních sil - Křížová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá snižováním pracovníků v nejmenovaném podniku. Zde jsou porovnáváni pracovníci podle věku, délky zaměstnání, vzdělání a způsobu skončení pracovního poměru.
The ways of reducing staff
Keywords: Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; organizační transformace; propouštění zaměstnanců; Pracovní poměr