Analýza provozu autosalonu a technologie prodeje vozidel - Rohovský, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
V práci je provedena analýza provozu a prodeje vozidel v autosalonu. Cílem práce je zlepšení technologie provozu autosalonu a prodeje vozidel. Na základě provedené analýzy a stanoveného cíle práce navrhuje autor změny v prostoru autosalonu a v prodeji vozidel.
Analysis of a showroom operation and car sales technology
Keywords: autosalony; prodej silničních vozidel; technologie prodeje; showrooms; sale of vehicles; sales technology