Obraz Baháí víry v českých médiích - Prokopec, Aleš (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zaměřuje na obraz náboženství Víry Bahá'í v českých médiích po celou dobu její existence v českých zemích.
The image of Baháí Faith in the Czech media
Keywords: Víra Bahá'í; česká média; média; The Baha'i Faith; Czech media