Regionální rozvoj a možnosti financování projektů - zaměření na Dobrovolý svazek obcí NIVA - Veselý, Milan (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou a popsáním činnosti Dobrovolného svazku obcí NIVA. Cílem této práce je zhodnotit míru aktivity tohoto svazku při čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie. V souladu s operačními programy nového plánovacího období 2007-2013 jsou navrženy eventuální kostry projektů.
Region development and possibilities of financing of projects - focus on Voluntary serial of municipalities NIVA
Keywords: Regionální politika; svazky obcí; financování; fondy; Evropská Unie; SWOT analýza