Správa daní a cel - Voženílková, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci zjišťuje a analyzuje právní úpravy, procesní předpisy upravující řízení ve věcech daní a cel. Zmiňuje se také o historickém vzniku a vývoji správy daní a cel. Dále podává detailnější pohled na současný právní stav vybraných institutů, vyskytujících se v daňové a celní správě.
Administration of taxes and duties
Keywords: Správa daní; celní správa; celní orgány; právní úpravy; Daně