Optimalizace návrhu sítě linek dopravního systému industriální zóny "Borská Pole" s ohledem na očekávané požadavky přepravy cestujících - Tachézy, Filip (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá dopravní obslužností Městského industriálního parku Plzeň - Borská Pole. Popisuje současný stav dopravní obslužnosti této části města. Výsledkem této práce je vytvoření systému několika linek MHD, které budou v požadované kvalitě splňovat požadavky cestujících.
Optimalization proposal nets line of transport system in industrial area "Borska Pole" with reference to expected requirements of transportation traveller
Keywords: Dopravní obslužnost; Plzeň; městská hromadná doprava; vozový park; náklady na životní prostředí