Výskyt sociálně patologických jevů ve škole - Součková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2018)
V teoretické části se práce bude zabývat problematikou sociálně patologických jevů, jejich charakteristikou, možnými zdroji a příčinami. Bude také popsána prevence sociálně patologických jevů. V empirické části bude seznámení s činností metodika prevence a jeho úkoly. Zkoumáno bude, zda mají studenti povědomí o jeho práci, zda se s preventivními programy setkávají a jestli je ovlivňují. Tato část práce se také zaměří na výskyt sociálně patologických jevů ve škole.
Keywords: sociální patologie; sociální deviace; prevence; metodik prevence