Identifikace kompetencí úspěšného manažera - Žďárová, Eva (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce pojednává o kompetencích úspěšného manažera. Jejím hlavním cílem je identifikace kompetencí úspěšného manažera na základě analýzy výpovědí významných osobností a podnikatelů. Práce obsahuje seznam kompetencí, který byl vytvořen na základě výpovědí a byl následně komparován s reálnými kompetencemi konkrétního manažera z praxe.
Competencies identification of a successful manager
Keywords: manažeři; management; kompetence; osobnost; úspěch; managers; management; competencies; personality; success