Zkvalitnění života po operaci pro nestability ramene - Trejbalová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce s názvem Zkvalitnění života po operaci pro nestability ramene má za cíl statisticky porovnat jednotlivé složky kvality života před a po operaci. Teoretická část mé diplomové práce se zabývá anatomií a rozdělením základního onemocnění. A dále léčbou a rehabilitací u nestabilit ramene. V praktické části se zabývám statistickým vyhodnocením dotazníku DASH a testováním jednotlivých stanovených hypotéz.
Improving the quality of life after surgery for shoulder instability
Keywords: nestability ramene; artroskopie; kvalita života; rehabilitace; léčba; instability of the shoulder; arthroscopy; quality of life; rehabilitation; treatment