Marketingová strategie obchodní společnosti JUTA a. s. - Čeňková, Klára (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce hodnotí současnou situaci firmy a navrhuje strategii pro další rozvoj firmy.
The marketing strategy of the firm JUTA a. s.
Keywords: Marketing; marketingové strategie; Marketingové řízení; marketingové plánování; JUTA a.s.; obchodní společnosti; SWOT analýza