Migrační a integrační politika České republiky - Procházková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a vývojem migrační a integrační politiky a počtem cizinců v České republice. Zkoumá vývoj počtu cizinců a s nimi související přínosy a rizika pro českou společnost, především v uplynulých deseti letech. Hodnotí úspěšnost integračního procesu a možnosti, které cizincům v integraci pomáhají.
Migration and integration policy of Czech republic
Keywords: cizinci; Česká republika; integrace; migrace; foreigners; Czech republic; integration; migration