Návrh změny organizace dopravy v části Ústí nad Labem 18 - Výborná, Dana (Univerzita Pardubice, 2018)
V práci je provedena analýza současného stavu dopravní obslužnosti městské části Ústí nad Labem 18. Na základě této analýzy je do stávajícího stavu dopravní obslužnosti vloženo několik variant možných změn. Tyto varianty pomohou více začlenit do dopravní obslužnosti ostatní druhy dopravy, než preferovanou autobusovou.
Proposal of change in transport organization in Ústí nad Labem 18
Keywords: dopravní obslužnost; autobusová doprava; železniční doprava; cyklistická doprava; individuální automobilová doprava; vodní doprava; transport services; bus transport; railway transport; cycling transport; car transport; waterway transport