Úprava místní komunikace v Heřmanově Městci - lokalita U Hřiště - Chmelíková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem obytné zóny v lokalitě U Hřiště v Heřmanově Městci. Předmětem návrhu jsou 4 varianty studie, kde každá z variant je navržena tak, aby vyhovovala územnímu plánu města.
Town road adaptation in Heřmanův Městec - Area "U Hřiště"
Keywords: obytná zóna; místní komunikace; lokalita U Hřiště; Heřmanův Městec; Residential zone; village road; locality "U Hřiště"; Heřmanův Městec