Porovnání vybraných data-miningových metod pro zpracování dat o regionech v České republice - Jirotková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem práce je analyzovat regionální data pomocí vhodných metod z oblasti dataminindu a vyhodnotit získané výsledky.
Comparison of selected data-mining methods for processing data on regions in the Czech Republic
Keywords: data mining; cluster analysis; decision trees; neural networks; shluková analýza; rozhodovací stromy; neuronové sítě