Analýza dopadů hlavních faktorů na vývoj inflace v ČR - Suchánková, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou inflace, jejích determinantů a hlavních faktorů. Práce dále hodnotí vývoj inflace v ČR v letech 1993-2010, tento vývoj analyzuje a určuje faktory, které měly na vývoj inflace vliv. Na závěr je posouzen očekávaný vývoj inflace v ČR.
Analysis of impacts of main factors on development of inflation in the Czech Republic
Keywords: inflace; vývoj inflace v ČR; inflační faktory; peněžní zásoba; úrokové sazby; analýza faktorů; očekávaný vývoj inflace v ČR; inflation; development of inflation in the CR; inflationary factors; money supply; interest rates; analysis of the factors; expected inflation in the CR