Webová stránka Společenství vlastníků jednotek - Zeman, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá problematikou vytvoření webové stránky pro Společenství vlastníků jednotek. Cílem je vytvoření funkční aplikace, která usnadní činnost Společenství vlastníků jednotek. Navržená webová stránka umožňuje zveřejňovat listiny, vkládat ankety nebo diskusi členů nad jednotlivými tématy. Pro vytvoření webové stránky byl použit redakční systém WordPress, CSS preprocessor SASS a MySQL databáze. Tyto technologie jsou popsány dále.
Website of Association of Unit Owners
Keywords: webová stránka; WordPress; CSS; SASS; MySQL; website; WordPress; CSS; SASS; MySQL