Analýza a zhodnocení vlivu dopravy na životní prostředí a dopravní infrastrukturu v lokalitě I/36 Lázně Bohdaneč - Koníčková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá zhodnocením vlivu dopravy na životní porstředí podél silnice I/36 v Lázních Bohdaneč. Obsahuje jak teoretický základ problematiky, tak provedení a vyhodnocení průzkumů dopravní intenzity a měření hluku. Pomocí programu LAYMED - TP 170 byla posouzena životnost vozovky a programem MEFA-06 vyčísleny emise produkované dopravou. V závěru práce jsou navrženy možné varianty zlepšení stávající situace.
The analysis and assessment of influence of traffic on the environment and the traffic infrastructure in the locality of I/36 Lázně Bohdaneč
Keywords: Lázně Bohdaneč; silnice I/36; dopravy; Životní prostředí; LAYMED - TP 170; MEFA-06; SL-400; main road I/36; Traffic; Environment