Priority řešení dopravy v regionu Severovýchod - Salabová, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Návrh rozvoje dopravních sítí v regionu Severovýchod podle stanovených primárních a sekundárních cílů s ohledem na předvstupní projekty EU. Důraz je kladen na železniční dopravu.
The proirities of solution of transport in Nort-cast region
Keywords: regionální doprava; železniční doprava; silniční doprava; dopravní sítě; Evropská Unie; fondy; Strategie; rozvoj dopravy; severovýchodní Čechy