Mezipodnikové srovnání s využitím finančních ukazatelů - Kutačová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem práce je porovnat ekonomickou situaci vybraných podniků pomocí finančních ukazatelů a na základě zjištěných poznatků formulovat doporučení pro konkrétní podnik.
Intercompany comparison using financial indicators
Keywords: finanční analýza; finanční ukazatele; mezipodnikové srovnání; charakteristika odvětví; management; financial analysis; financial indicators; intercompany comparison; industry characteristics; management