Činnost úřadů práce v pracovním právu - Kynclová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce popisuje činnost úřadů práce a jejich spolupráci se zaměstnavateli. Konkrétně se zaměřuje na činnost Úřadů práce v Pardubicích, Chrudimi, Ústí nad Orlicí, Svitavách a v Hlinsku. V kapitolách je uvedeno vysvětlení základních pojmů, služby a činnosti úřadů práce a analýza trhu práce v Pardubickém kraji.
Activity of Labour Office in labour law
Keywords: zaměstnanost; nezaměstnanost; úřad práce; politika zaměstnanosti; aktivní politika zaměstnanosti; zaměstnavatelé; employment; unemployment; labour office; employment policy; active policy of employment; employers