Význam marketingu pro výrobní podnik - Illichmannová, Hana (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce je zaměřena na význam marketingu pro výrobní podniky. Soustředí se na zjištění informací, zda marketing napomáhá k určování výrobního programu. Zabývá se shromažďováním poznatků, jakým způsobem a do jaké míry je brán ohled na přání a potřeby zákazníků při definování produktu, tvorbě jeho ceny a formy distribuce a propagace.
The importance of marketing for a manufacturing company
Keywords: marketing; marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; zákazník; výzkum; analýza; marketing; marketing mix; product; price; distribution; promotion; customer; research; analysis