Analýza konkurenceschopnosti dopravního podniku - Libnarová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá konkurenční pozicí posuzované společnosti. Cílem diplomové práce je zhodnotit konkurenceschopnost vybraného podniku pomocí vybraných analýz a doporučit opatření vedoucí ke zlepšení situace podniku. První část tedy obsahuje teoretické poznatky týkající se dané problematiky. V druhé části jsou již poznatky použity pro analýzu konkurenceschopnosti podniku. Závěr tvoří vyhodnocení výsledků a návrh doporučení.
Analysis of the competitiveness of a transport company
Keywords: doprava; konkurence; analýza; pohonné hmoty; dodavatelé; zákazníci; transport; competition; analysis; fuel; suppliers