Využití výpočetní techniky v marketingové komunikaci - Marek, Bohumil (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá využitím výpočetní techniky a příslušného programového vybavení v oboru marketingové komunikace a seznamuje s některými používanými programy a postupy.
Keywords: Marketingová komunikace; Reklama; Grafika; počítačová grafika; výpočetní technika; Adobe; Corel; Quark