Zavedení alternativních systémů do dopravní obslužnosti ve vybraném regionu - Hora, Jakub (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce pojednává o zavádění alternativních systémů do dopravní obslužnosti v autorem vybraném regionu. Jedná se o aplikaci individuální poptávky provozu autobusových linek v řídce zalidněných oblastech. Zviditelnění individuálních potřeb zákazníků - cestujících, může mít v těchto oblastech pozitivní vliv na rozpočet objednavatele i na prosperitu regionu.
Implementation of alternative transport systems into the transport service in the chosen region
Keywords: autobusová doprava; poptávková doprava; alternativní systémy v dopravě; dopravní obslužnost kraje; bus transport; demand transport; alternative systems in transport; transport services