Právní úprava bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - Vítek, Vilém (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá právní úpravou bezpečnosti práce, jejími problémy a historickým vývojem v oblasti BOZP.
Keywords: bezpečnost práce; pracovní podmínky; pracovní úrazy; nemoci z povolání; Český úřad bezpečnosti práce