Komparace účetního auditu podnikatelského subjektu a obce - Králová, Marie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá poznatky teoretické i praktické v oblasti auditu v podnikatelském subjektu a v obci.
Comparation of account auditing at an entreprice and at a town
Keywords: účetnictví; audit; podnikatelské subjekty