Návrh 3D modelu objektu - Valášek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce je věnována podrobnému postupu při modelování objektů v trojrozměrném prostoru, jeho následnému texturování, připravení scény a vykreslení statického snímku za pomoci programu Autodesk 3DS Max. Zabývá se tak celým základním procesem v tvorbě 3D modelu.
Modeling of 3D object
Keywords: 3D grafika; 3D modelování; texturování; vykreslování; Autodesk 3DS Max; 3D graphics; 3D modeling; texturing; rendering; Autodesk 3DS Max