Analýza organizačních dokumentů a jejich implementace ve vybrané organizaci - Stružská, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2025)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na analýzu organizačních dokumentů a jejich implementace ve vybrané organizaci. Definuje základní pojmy z oblasti managementu a zaměřuje se na problematiku organizační struktury a dokumentace. Práce poskytuje porovnání literárních poznatků a skutečností vycházejících z praxe. V závěru jsou prezentovány návrhy pro zlepšení současné situace ve vybrané organizaci.
Analysis of organizational documents and their implementation
Keywords: management; organizování; organizační struktura; organizační dokument; implementace; management; organizing; organizational structure; organizational document; implementation